KBL | Kötü oyun, kötü skor...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 21. hafta maçında Çukurova Basketbol'u konuk etti.. Takımımızda Allie Quigley'in maaşını alamadığı için oynamadığı karşılaşmada, 54-75 mağlup olduk.

Sarayın Sultanları karşılaşmaya  Olivia Epoupa – Işıl Alben – İrem Naz Topuz – Jelena Dubljevic – Gintare Petronyte ilk beşiyle başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan taraf rakip Çukurova Basketbol oldu. Maça 10-0'lık seriyle başlayan rakibimiz üstünlüğünü çeyrek sonuna kadar korudu ve ilk çeyreği 18-29 önde kapattı. İkinci çeyreğe iyi başlayan takımımız, farkı tek hanelere kadar indirmeyi başardı. Çeyreğin kalan bölümünde oyundan düşen Galatasaray, ilk yarıyı 31-46 geride kapattı. 

İkinci yarıya da iyi başlayan ve yine farkı tek hanelere kadar indiren Sarayın Sultanları, üçüncü çeyreği 47-59 geride kapattı. Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü çeyrekte, oyundan düşen Galatasaray mücadeleden 54-75’lik skorla mağlup ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0