Marina Maljkovic: Sezonun en kötü maçlarından biri oynadık..

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 21. hafta maçında evinde Çukurova Basketbol’a 54-75 mağlup olan Galatasaray’da, başantrenör Marina Maljkovic karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sezonun en kötü maçlarından biri oynadığımızı belirten Marina Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde..

SEZONUN EN KÖTÜ MAÇLARINDAN BİRİNİ OYNADIK 
Bugün sezonun en kötü maçlarından birini oynadık. Maç boyunca rakibin savunmada işini zorlaştırma adına hiçbir şeyi yapamadık. Boyalı alanda bizi kilitlediler, dışarıdan bulduğumuz şut imkanlarını ise değerlendiremedik. Çok kötü bir şut yüzdesiyle oynadık. Maçtan önce konuştuğumuz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. Fiziksel açıdan, atletizm açısından rakibin oyuncularıyla baş edemedik. Dışarıdan skor üreten oyuncuyu da bulamayınca sahadan farklı mağlup ayrıldık. Haftaya Perşembe günü Perfumerias Avenida karşısına çıkacağız ve onlar, Çukurova Basketbol’a çok benzer bir takım. Sert ve atlet bir takımlar ancak Çukurova’nın seviye olarak üstündeler. Dolayısıyla bugün bizim için iyi bir ders oldu. Perşembe günü taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyorum. Elimizdeki imkanlarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Tüm enerjimizi vereceğiz. İşimiz zor, rakibimiz çok kuvvetli ama taraftarımızın altıncı adam desteğiyle sahaya çıkmak istiyoruz.

Ewelina Kobryn’in dizinde olan bir ağrısı var. Doktorlarımız onun durumunu kontrol ediyor. Perşembe günü sahada olup olmayacağını göreceğiz ama bugün kadroda yer alacak 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0