Marcio: 19 yıldır kazanamadığına inanmak çok zor!

Kadıköy'de son galibiyetini 19 yıl önce alan Galatasaray'da o günün kahramanlarından birisi de Marcio olmuştu. Sarı-kırmızılı takımda geçirdiği süre boyunca çok az forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu zorlu derbi öncesinde düşüncelerini paylaştı.
Nasıl böyle bir şey oldu? Galatasaray'ın deplasmanda 19 yıldır maç kazanamamasına inanmak oldukça güç. Kariyerimin zirve yıllarını Galatasaray'da yaşamıştım. Fenerbahçe ile oynanılan derbilerin bambaşka bir havası vardı. Teknik direktör Fatih Terim, o maçta Arif’in yerine beni tercih etmişti. Önce Hasan attı, ardından da ben attım ve skoru 2-0 yaptık. Sonra sarı kart gördüm. Maçın sonlarına doğru yerime Bülent girmişti, skoru korumamız gerekiyordu. Bir o maçtan sonra bir de UEFA Kupası’nı kazandıktan sonra inanılmaz sevinmiştik. Galatasaray’ın bu kez kazanacağına tüm kalbimle inanıyorum. Eski kulübüme başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0