Harry Kewell: Umarım bu sefer şanssızlığı kırar!

Galatasaray'da kısa bir süre forma giymesine rağmen gösterdiği performans ve profesyonellikle taraftarların sevgilisi haline gelen Harry Kewell bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde görüşlerini bildirdi. Galatasaray'ı takip etmeye çalıştığını belirten Oz Büyücüsü'nün derbi hakkındaki düşünceleri şu şekilde..
Galatasaray çok büyük bir camia. Orada oynarken çok güzel anılar biriktirdim. Sosyal medyada pek aktif değilim ancak Galatasaray taraftarının mesajlarını çok sık görüyorum ve onları gördükçe gülümsüyorum. Derbiler harika geçiyordu ve özel maçlardı. Tribünlerde 50 binin üzerinde taraftar ve televizyonlarda ise milyonlar tarafından takip edilmek gurur vericiydi. Umarım Galatasaray da Fenerbahçe karşısında bu kez şanssızlığını kırıp istediği sonucu alacaktır. Her gün yolladığınız iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0