Marina Maljkovic: Çok önemli bir maça çıkacağız

Perfumerias Avenida ile 28 Mart Çarşamba günü oynanacak EuroCup Women yarı final rövanş maçı için İspanya’ya giden Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nda koç Marina Maljkovic, kritik karşılaşma öncesi GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Çok zor bir maç olacağını belirten Marina Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde...

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ
Bizim için çok zor maç olacak. Çok önemli bir maça çıkacağız. Avrupa’da bayan basketbolu için en önemli birkaç salondan birinde oynayacağız. Zaten dışarıda da çok ciddi bir bilet kuyruğu var. Burada bütün İspanyol haber ajansları ve gazeteleri burada sadece Yakın Doğu Üniversitesi’nin maç kazanabildiğini belirtiyor.

7 sayılık fark bu tür maçlar için çok önemli değil. Maçın başından itibaren çok ciddi baskı kurmak isteyeceklerdir. Buna hazırlıklıyız. Dünden beri çalışıyoruz. Oyuncularımız bu sezon en iyi basketbolunu oynamaları lazım ki finale çıkabilelim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0