Sultanlar Ligi | Yarı finalde elendik...

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi Play Off Yarı Final 2. karşılaşmasında Vakıfbank’ın konuğu oldu. Sultanlar Ligi Play Off Yarı Final ilk karşılaşmasından 3-0 mağlup ayrılarak seride 1-0 geriye düşen takımımız, Vakıfbank’ın ev sahipliğinde oynanan serinin ikinci maçından da 3-2 mağlup ayrıldı ve yarı finalde elendi. 

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Galatasaray oldu. Takımımız rakibi karşısında set sonuna 14-19 önde girdi ancak bu bölümden sonra kronikleşen set sonunu oynayamama özelliği devreye girdi ve takımımız büyük avantaj sahibi olduğu seti 25-23 kaybetti. Galatasaray ikinci sete de iyi başladı. Teknik molaya 6-12 önde giren takımımız, Vakıfbank'ın geri dönmesine engel olamadı ve skor 14-14'e geldi. Karşılıklı sayılarla ilerleyen sette, bu kez set sonunu iyi oynayan Galatasaray seti 24-26 kazandı ve durumu 1-1 yaptı. Vakıfbank'ın sayısıyla başlayan üçüncü set, uzun süre karşılıklı sayılarla devam etti. Set sonunda Neslihan Demir'in bulduğu sayılarla farkı açan takımımız, seti 22-25 kazandı. Dördüncü sete Vakıfbank iyi başladı ve teknik molaya 12-11 önde girdi. Molanın ardından toparlanan takımımız iyi bir seri yakaladı ve skoru 14-18'e getirdi. Skor üstünlüğünü set sonuna kadar koruyan Galatasaray, skoru 22-24'e kadar getirdi. İlk sette olduğu gibi yine basit hatalar yapan takımımız, maç sayısını bir türlü bulamadı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan seti Vakıfbank 32-30 kazandı. Maçın kazananının belirlendiği tie-break setine iyi başlayan ev sahibi ekip oldu. Rakibimiz saha değişimine 8-6 önde girdi. Hakemlerin skandal kararlar verdiği maçta Ataman Güneyligil, hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gördü. Farkı iyice açan Vakıfbank, seti 15-8 kazandı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla yarı finalde elendi. 

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Fenerbahçe ile 3/4’lük mücadelesi verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0