Martinez'in bonservis bedeli belli oldu!

Adı Galatasaray'la transfer dedikodularına karışan River Plate'in genç yıldızı Gonzalo Martinez'in bonservis bedeli belli oldu. River Plate kulübü genç yıldızın sözleşmesindeki serbest kalma bedelini 22 milyon Dolar'a çıkaracak. 

Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen River Plate'in genç futbolcusu Gonzalo Martinez ile ilgili Arjantin basını flaş bir iddia ortaya attı. Sözleşmesi 2020 yazında bitecek olan 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunu kaptırmak istemeyen River Plate kulübünün Sarı Kırmızılılar'ın ilgisi üzerine harekete geçtiği öne sürüldü.

Direct TV'de yer alan habere göre Arjantin devi, Martinez'in olası bir transferini önlemek için futbolcunun sözleşmesindeki serbest kalma maddesini 22 milyon Dolar'a çıkaracak. Martinez, sol kanadın yanı sıra 10 numara ve sağ kanat pozisyonunda da görev yapabiliyor.
(Fanatik)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0