Yönetimden personele maaş sürprizi!

Galatasaray'da bir önceki başkan Dursun Özbek yönetiminden görevi devralan Mustafa Cengiz yönetimi, son yıllarda büyük ekonomik kriz yaşayan ve bunun en büyük mağduru olan personele sahip çıktı. Göreve geldikten sonra "önce personel maaşı" diyen Cengiz yönetimi, bugüne kadar 3-5 ay gecikmeli maaş alan Galatasaray personeline 1 ayda 2 maaş verdi.

Sporx'te yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı kulübün personelleri 2 Mart'ta yatan Mart ayı maaşlarının ardından, Nisan ayı maaşını da 30 Mart'ta görmesiyle büyük mutluluk yaşadı. Mustafa Cengiz yönetimi, sarı-kırmızılı kulüpte çalışan personelin geçmiş borçlarını sıfırladı, maaşlarını erken yatırdı. Galatasaray yönetiminin Florya, stat ve diğer alanlarda görev alan personellere ödediği aylık maaş tutarının toplamının 3 milyon TL'lik rakama ulaştığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0