Muslera: Burada devam etmek istiyorum..

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kardemir Karabükspor'u 7-0 mağlup eden Galatasaray'da, karşılaşma sonrasında Fernando Muslera yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da sözleşmesinin sonuna kadar kalmak istediğini söyleyen Muslera'nın açıklamaları şu şekilde..

HEDEFİM GALATASARAY'DA KONTRATIMIN SONUNA KADAR KALMAK
Maç yorumu yapmadan önce sağlık ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Akhisar maçında belimde  inanılmaz bir ağrı vardı. Ama üç günde beni maça yetiştirdiler, onlara teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi bir sonuç aldık. Gol yemedik, çok gol attık, 3 puanı aldık ve mutluyuz.
 
Galatasaray ile bir kontratım var ve hedefim Galatasaray’da kontratımın sonuna kadar kalmak Sezon sonunda nasıl bir ayrılık olur? Çok ciddi bir teklif gelir, Galatasaray’ı ve beni mutlu edecek bir teklif olur, o zaman oturup konuşulur. Ama ben burada devam etmek istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0