STSL | Rahat galibiyet..

Lider Galatasaray sezonun 24.haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanında çıktı. Galatasaray'ın deplasman fobisini yenmesi adına iyi bir maçtı. Karabükspor'un içinde bulunduğu durum sebebiyle Galatasaray'ın zorlanmayacağı Fatih Terim'in denemeler yapabileceği bir maç olmasını bekleniyordu. Beklendiği gibi de oldu. Galatasaray oldukça rahat şekilde maç kazanmasını bildi. Galatasaray maçın başında çok rahat topu çevirdi ve gole gitti. Golün gelmesinden sonra ise ardı arkası kesilmedi. Gomis'in her dakika yıldızlaştığı ve 4 gol attığı bir maç oldu. Gol krallığında büyük bir avantaj sağlamasına yardımcı oldu.

Fatih Terim yine ideal kadrosuyla sahadaydı. Mariano'nun ne kadar formsuz olduğunu kupa maçında görmüştük ancak Fatih hoca bir şans daha verdi. Linnes'i Mariano'dan daha iyi durumda ancak bu tarz maçlarda Mariano'yu tekrardan kazanmak adına bir fırsat. Gelecek hafta yine tercihin Linnes'ten yana olacağı kanaatindeyim. Skorun durumuna göre de Mariano'nun şans bulacağını düşünüyorum. İkinci yarıda Fernando'nun oyuna girişi çok değerliydi. Sezonun en önemli isimlerinden biri olacak ve haftaya muhtemelen ilk 11 başlayacak ve durumuna göre Fatih hoca Donk ile Fernando arasında bir tercihte bulunacak. Fernando'nun varlığında Fatih hoca bir deney yaptı. Fernando'nun önünde Feghouli ve Belhanda'nın bulunduğu bir orta saha kurgusu tercih etti. Skor üretmekte zorlandığımız maçlarda bunu deneyebileceğini gösterdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0