STSL | Liderden farklı galibiyet..

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında baştan sona ezici bir oyun ortaya koyan Cimbom, karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı ve ligdeki puanını 50'ye yükseltti. Takımımızın golleri Gomis (4), Rodrigues, Sinan ve Özgür’den (k.k) geldi.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Selçuk, Donk, Garry Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Bafetimbi Gomis ilk onbiriyle başladı. Maça hızlı başlayan Galatasaray, henüz 5. dakikada golü buldu. Garry Rodrigues'in ortasında arka direkte buluşan Sofiane Feghouli, topu kafayla altıpas içerisinde bulunan Bafetimbi Gomis'e indirdi, Gomis de bekletmeden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 9. dakikada Mete Kalkavan'ın şovuna tanıklık ettik. Takımımızda 10 saniye içerisinde önce Maicon sonra Donk sarı kart gördü. 16. dakikada Yuto Nagatomo'nun ortasında Karabüksporlu Özgür Yılmaz, kafayla topu kendi ağlarına gönderdi ve skor 2-0'a geldi. Bu golden 2 dakika sonra yine Nagatomo'nun ortasında cezasında topla buluşan Gomis, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 3-0 oldu. 26. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Belhanda, şık bir pasla Feghouli'yi savunma arkasına kaçırdı. Feghouli, Belhanda'nın gönderdiği topu hiç bekletmeden Gomis'e verdi ve Gomis'te skoru 4-0'a getirdi. 33. dakikada sahneye yine Bafetimbi Gomis çıktı. Feghouli'nin pasında topla buluşan Fransız yıldız, ceza sahası içerisine girer girmez şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi. Kendisinin 4. golünü atan Gomis, skoru 5-0 yaptı. İlk yarıda gole doymayan bir Galatasaray vardı. 40. dakikada Mariano'nun ortasında arka direkte buluşan Garry Rodrigues'in kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve skoru 6-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımımız skoru 6-0'a getirdi. 

Galatasaray'da ikinci yarıya başlarken Ryan Donk yerine Fernando Reges oyuna dahil oldu. İkinci yarıya da hızlı başlayan Galatasaray, Belhanda'nın ortası ile penaltı noktasına yakın bir bölgede buluşan Sofiane Feghouli'nin kafa vuruşu golü buldu ancak yan hakem, Feghouli için ofsayt bayrağını kaldırdı. 54. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Younes Belhanda geçti. Belhanda'nın ortası ile arka direkte buluşan Maicon'un kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıktı. 61. dakikada Selçuk İnan yerine Sinan Gümüş oyuna dahil oldu. Sinan, oyuna girdikten 3 dakika sonra Mariano'nun pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla skoru 7-0 yaptı. 73. dakikada Galatasaray, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Garry Rodrigues'in yerine Yasin Öztekin'i oyuna alarak kullandı. 80. dakika sahneye yine Mete Kalkavan çıktı ve Fernando sarı kart gördü. 88. dakikada takımımızda Sinan Gümüş sarı kart gördü. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, Karabükspor'u deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skorla geçti. Puanını 50'ye yükselten takımımız, liderliğini sürdürdü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0