Mustafa Cengiz: " Böyle bir yürek, böyle bir dayanışmanın eşi az görülür."

Fenerbahçe derbisinden önce taraftara açılan ve adeta görsel bir şovun yaşandığı antrenmanı izlemek için Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Türk Telekom Stadyumu'ndaydı. Mustafa Cengiz, Galatasaray Televizyonu'na ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Bu taraftar için her şey yapılır. Ben çok duygulanıyorum. Söyleyecek kelimeler çok az. Böyle bir yürek, böyle bir dayanışmanın eşi az görülür. Böyle bir camiaya mensup olmak ve onları temsil etmek beni gururlandırıyor. Fazla lafa gerek yok, taraftarımızı kutluyorum, bu taraftar büyük taraftar. Galatasaray şampiyonlukların bir numaralı adayıdır, bu yolda tüm engelleri aşacağız" 

HAK EDEN GALATASARAY OLSUN
Mustafa Cengiz, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada ise "Tarihi bir ana tanıklık ediyorsunuz. Böyle bir taraftar, böyle bir camia bize nasip oldu. Yarın maç öncesi lütfen Beyoğlu'na gidin. Galatasaray Lisesi'nin karşısında müzemiz açık. Çanakkale Şehitlerimiz var; 18 Mart çok önemli bir gün. Galatasaray Lisesi'nin mezun veremediği bir gün. Taraftarlarımızın müzeyi ziyaret ederek bu önemli günü anmasını istiyoruz" dedi. 

Mustafa Cengiz derbi hakkında sorulan soru üzerine ise "Biz her rakibimizle saygı ve sevgi içinde mücadelenin içindeyiz. Yarın inşallah kazanırız. Hak eden kazansın, hak eden Galatasaray olsun" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0