Rafael Benitez'in Rodrigues ısrarı!

Garry Rodrigues için Bursaspor maçına gözlemci gönderen Newcastle United teknik direktörü Rafael Benitez, transferde ısrarcı gözüküyor...

Thu Sun'da yer alan haberde Newcastle United, Garry Rodrigues'in transferi için yeniden girişimlere başladığını, menajer Rafael Benitez'in Hollanda doğumlu oyuncunun transfer edilmesini ısrarla istediğini iddia edildi.

'Newcastle, Galatasaray'ın yıldızı Rodrigues'e olan ilgisini arttırdı' başlıklı yazıda Benitez'in son olarak Bursaspor maçına bir heyet gönderdiğini, Rodrigues'in sergilediği futbolla Newcastle United gözlemcilerini büyülediğini belirtti.

GALATASARAY 13 MİLYON POUND İSTEDİ
Galatasaray'ın geçen sene devre arasında kadrosuna dahil ettiği Rodrigues için PAOK takıma 3,5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Haberde yer alan bilgide Newcastle United'in 7 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Galatasaray'ın İngiliz kulübünden 13 milyon pound (yaklaşık 15 milyon Euro) talep ettiği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİNDE YER ALAN O MADDE
Ayrıca haberde Rodrigues'in G.Saray'dan başka bir takıma transferi halinde PAOK kulübüne, transfer gelirinin yüzde 20'lik kısmını ödemesi gerektiğini bu nedenle transfer fiyatının 17 milyon Euro'ya yakalaşabileceği belirtildi.

Öte yandan Newcastle United'in yanı sıra Lyon, Sevilla ve Fiorentina da Garry Rodrigues'i yakında takip ediyor.
(Fotomaç)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0