Terim'den oyunculara uyarı!

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, sezonun 24.hafta mücadelesinde deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. Dün özel uçakla ilk olarak Kastamonu, ardından da karayoluyla Karabük'e ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim deplasman fobisi hakkında oyuncularıyla toplantı yaptı, şampiyonluk yolunda kazanmaları gerektiğini hatırlattı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Sivas ve Kasımpaşa deplasmanlarından eli boş dönerek puan kayıpları yaşayan Galatasaray'da teknik heyet bugün Karabük ile deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Süper Lig’de oynadığı son 2 dış saha maçında yenilen Galatasaray, bu sezon oynadığı 11 deplasman maçında toplam 6 yenilgi alırken teknik direktör Fatih Terim bu istatistiğe dikkat çekti. 

Rakiplerinin ligdeki pozisyonuna aldanmamaları gerektiği konusunda öğrencilerini uyaran İmparator yaptığı toplantıda oyuncularına “Kazanın ve deplasman fobinizi yenin. Şampiyon olmak istiyorsak dış sahadan da galibiyetlerle dönmemiz gerekiyor. Sizden içeride oynadığımız coşkulu futbolu dışarıda da yansıtmanızı istiyorum” dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0