''Çok büyük bir takım galibiyeti oldu.''

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız EuroCup Women zaferinin ardından bugün öğle saatlerinde Atatürk Havaalanı’na indi. Oyuncularımız Allie Quigley, Kaela Davis, Gizem Başaran, İrem Naz Topuz ile Merve Uygül ayaklarının tozuyla GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Allie Quigley: “Çok mutluyum. Çok büyük bir mücadele verdik. İnanılmaz mutlu hissediyorum. Çılgınca geçen bir sezonu böyle kupayla taçlandırmak çok önemliydi. Venezia’da da inanılmaz taraftarımız vardı, onlara teşekkür ediyorum. Çok büyük bir takım galibiyeti oldu. İkinci maçta takım olarak herkes öne çıktı. Dolayısıyla bu kupayı takıma yazabiliriz. Şu anda tek konsantre olduğum şey Yakın Doğu Üniversitesi serisi. İyi bir form yakaladık ve bunu devam ettirebileceğimizi düşünüyorum.”

Kaela Davis: “Hala heyecanlıyım. Kazanarak kupayı almak istiyorduk ama yine de iyi bir maç oldu. Tempoyu elimizde tutarak kupaya uzandık. Babam da yanımdaydı. Ülkemden, babamdan uzak olmak, tanıdık olmayan bir duygu. Onun olması beni rahatlatan bir etkiye sahipti.”

Gizem Başaran: “Herkese çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yöneticilerimize de teşekkür ederiz.”

İrem Naz Topuz: "Çok mutluyuz. Kupa bizler için çok önemliydi. Çok çalıştık çok çaba sarf ettik."

Merve Uygül: “Çok mutluyuz bütün bir sene çalıştık ve çalışmalarımızın karşılığını aldık."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0