Işıl Alben: Başarının sırrı iyi çalışmak

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız EuroCup Women zaferinin ardından bugün öğle saatlerinde Atatürk Havaalanı’na indi. Takım kaptanımız Işıl Alben, ayağının tozuyla GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Marina Maljkovic'in pes etmelerine izin vermediğini belirten Işıl Alben'in açıklamaları şu şekilde... 

ÇOK MUTLUYUZ
Öncelikle çok mutluyuz. Evinde çok kuvvetli bir rakip vardı. Orada harika  bir taraftarımız vardı aynı İstanbul’da olduğu gibi. Bununla beraber her deplasmanda da müthiş bir destek vardı. Onlara armağan olsun. Başkanımız ve yöneticilerimize desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Koç Maljkovic pes etmemize hiçbir zaman izin vermedi ve bizi motive etti. Avrupa’da üçüncü kupamız camiamıza hayırlı olsun. Çok şükür bu bana nasip oldu ama ben takımda olmasam da aynı duyguları hissederdim. Asıl olan Galatasaray biz gelip geçiciyiz. Saçlarım çok çabuk uzuyor ve kuaföre gitmeye üşeniyorum. Jelena, ‘Sezon bitene kadar saçına dokunmuyorsun ve her maç böyle bırakıyorsun. Kazanınca ben keseceğim’ dedi. Koç da sağ olsun biraz onun saçını da kestik İyi çalışırsanız eğer bu totemlerin önemi kalmıyor. Başarının sırrı iyi çalışmak. Allah da yardım edecek. Şükürler olsun kazandık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0