Marina Maljkovic: Bu başarıyı Galatasaray için kazandık

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız EuroCup Women zaferinin ardından bugün öğle saatlerinde Atatürk Havaalanı’na indi. Başantrenörümüz Marina Maljkovic, ayağının tozuyla GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Bu başarıyı Galatasaray için kazandık diyen Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde... 

BU BAŞARIYI GALATASARAY İÇİN KAZANDIK 
Dün biraz gergindik ancak bugün daha mutlu ve rahatız. Herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Kaptan Işıl’dan en genç oyuncumuza kadar herkese teşekkür etmek istiyorum. Kupa yolu boyunca herkes bizim yanımızda oldu ve biz de bunu başardık. Sene içinde biraz sıkıntılar yaşadık ama takım olarak kalmayı başardık. Takım olmaktan vazgeçmemeye karar verdik. Herkes çok çalıştı. Maksimumumuzu verdik, savaşmaya başladık ve vazgeçmemenin ödülünü aldık. Bu başarıyı Galatasaray için kazandık.

Oyuncularım, Galatasaray takımının gelecekteki planlarının ne olması gerektiğini gösterdi. Yönetimimizdeki herkes sıkı bir şekilde çalışıyor. Sinan Erdem’deki taraftarımız da kadın basketboluna ne kadar önem verdiğini gösterdi.

Kulüp kariyerimdeki ilk Avrupa kupam. Ama daha gitmemiz gereken çok yol var. Umarım daha büyük başarılara imza atacağız bu kulüp için.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0