Efeler Ligi | Teşekkürler çocuklar...

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 3./4.'lük Etabı 3. maçında İstanbul BBSK'nın konuğu oldu. Takımımız, Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Efeler Ligi'ni 4. sırada tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon CEV Cup’ta mücadele etme hakkı kazandı.

Maça iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. İlk teknik molaya 12-6 önde giren İstanbul BBSK, skor üstünlüğünü set sonuna kadar korudu. Takımımızın bir türlü geri dönemedi ilk set, 25-20 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle bitti. İkinci sete de iyi başlayan İstanbul BBSK, teknik molaya 12-10 önde girdi. Teknik molanın ardından etkili oyunuyla farkı açan ev sahibi takım, ikinci seti de 25-20 kazandı ve setlerde durumu 2-0'a getirdi. Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette teknik molaya 12-10 üstün giren taraf İstanbul BBSK oldu. Teknik molanın ardından farkı açan ev sahibi ekip, skoru 18-12'ye getirince takımımız mola aldı. Bu sette oyundan iyice düşen Filenin Aslanları, seti 25-16 kaybetti ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla ligi 3. bitiren İstanbul BBSK gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanırken, ligi 4. bitiren Galatasaray ise gelecek sezon CEV Cup'a katılmaya hak kazandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0