Fatih Terim: Kıran kırana bir maç olacak.

Teknik direktörümüz Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kıran kırana bir maç olacağını belirten Fatih Terim, çok kıymetli bir 3 puan olacağını da belirtti. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde... 

KIRAN KIRANA BİR MAÇ OLACAK
Kritik bir maç. Gençlerbirliği'nin durumunu düşününce de kıran kırana bir maç olacak. Rakipleriniz kazanınca 3 puanlar çok daha kıymetli oluyor. Ancak ben takımıma güveniyorum. Gençlerbirliği kadrosunu gördüğümde de enteresan değişiklikler var. Ümit Özat'ın futbol bilgisine, teknik adamlığına çok inanıyorum. Yani hiç kolay geçmeyecek. Zaten bu ''zor geçecek'' kelimesini futbolla ilgili herkes kullanıyor. Ümit ederim buradan 3 puanla ayrılırız ve rahat rahat son haftalarımıza kredimizle gireriz. Ama şartlar ne olursa olsun Galatasaray takımı her yerde mantelitesini, felsefesini, oyun anlayışını koymak isteyecektir. Kazanır, kaybeder ama inancından, felsefesinden vazgeçmez. Ümit ederim yara almadan buradan döneriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0