Fernando Muslera: Önümüze bakmamız gerek!

Gençlerbirliği karşısında son dakika golüyle 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara alan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fernando Muslera yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Takım olarak girdiği fırsatları değerlendiremediklerini belirten Uruguaylı file bekçisinin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maçtan önce ne kadar zor bir maç olacağıın biliyorduk. Rakibimizin küme düşmemeye oynayan bir takım olduğunu, zor olacağını biliyorduk. Geçen hafta başladığımız gibi başlayamadık. Maça yaklaşım, maçtaki davranışlarımız önemliydi. İlk yarıda girdiğimiz bazı fırsatlar vardı ancak bunları gole çeviremedik. Bu tür maçlarda bulduğumuz fırsatları gole çevirmemiz gerekiyor. Bu maçı geride bırakmamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta şampiyonluk yolundaki rakibimiz Başakşehir ile oynayacağız, bu maçı geride bırakıp o maça odaklanarak hazırlanmamız ve kazanmamız gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0