Fatih Terim: Avantaj kaybettik ancak şampiyonluğu kaybetmedik!

Süper Lig'de sezonun 28.haftasında Gençlerbirliği deplasmanında sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başlamadık değil, iyi de bitiremedik. Açıkcası hayal kırıklığına uğradığım maçlardan bir tanesi, hele hele geçen hafta Trabzon karşısındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum. Tamamen bir hayal kırıklığı yaşadım. Oyunun belki çok büyük bölümünde topla oynadık, oyunun hakimi gibi gözüksek bile bu kadar oyuna hakim bir takımın daha fazla pozisyon bulması gerekir. Bugün eksik olan oydu. Gençlerbirliği bizim aksimize, tam olarak nasıl mücadele etmeleri gerekiyorsa öyle davrandılar. Dolayısıyla 3 puanı kazandılar, onları tebrik ediyorum. 

Buradan Galatasaraylılara söyleyeceğim sadece şu var, ciddi bir avantaj kaybettik. Kredimizi yitirmiş olabiliriz ancak şampiyonluğu kaybetmedik. Geliyor, gidiyor. Bazen oluyor böyle şeyler. Olmasaydı iyiydi ancak ümit ederim, artık mağlup olduktan sonra kendi içimizde bu analizi yaparız ancak bu son olur. Bundan sonra kolay telafi edilemez. Şuan için telafi imkanımız var, evimizde oynayacağımız maçlar var. Buradan galibiyetin dışında hiç bir şey düşünmedim açıkcası, 0-0 bitebilr miydi evet ancak buna da bizim takım müsade etmedi. Puan kaybetmiş olabiliriz ancak şampiyonluğu kaybetmedik.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0