Abdürrahim Albayrak: Şampiyonluğun en büyük adayıyız!

Gençlerbirliği karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetle liderliği Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Sportif AŞ yöneticisi Abdürrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Topa sahibiz ama maalesef atamadık. Her şey yine bizim elimizde. Önümüzdeki Başakşehir maçın kazanırsak yine biz lider oluyoruz. Beşiktaş da bize gelecek. Her şey bizim elimizde. Mağlup olduk ama arkadaşlarımıza güveniyoruz. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Maçın ikinci devresine Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi hocalarından Cüneyt Çakır 4 dakika uzatma verdi. Bizim arkadaşlarımızın tuttuğu saate bakarsanız en az 7 dakika gözüküyor. Hoca da kendisi bunu izleyecektir. Ona çok üzüldük. Yoksa yenersiniz, yenilirsiniz her şey futbolun içinde olan şeyler. Başakşehir maçında yine lider olacağımızı sonuna kadar güveniyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz.

Katı savunma yaptılar. Ama yüzde 70 ‘e 30 topa sahipken gol atamadık. Demek ki ileri uçta da başarılı değildik. İnşallah Başakşehir maçında hem santrforlarımız hem de takımımız daha iyi bir performans göstererek 3 puanı alacağız. Hepimiz çok üzüldük. Trabzonspor ile geçen hafta oynanan maçtan sonra futbolcularımızın da beklemediği bir sonuç.. Gençlerbirliği’ni tebrik ediyorum. Son dakikada bir kontrataktan gol yakaladılar ama Cüneyt Hoca’yı unutmamak lazım. 4 dakikalık bir uzatma normal değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0