Fatih Terim'den takıma uyarı!

Spor Toto Süper Lig'te son dönemece lider giren Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim takımı uyardı. Florya'da şimdiden 2 maçta 6 puan hesapları yapılmasına tepki gösteren Fatih Terim, dün takımıyla konuşarak, “Başakşehir’i düşünmenin zamanı değil. Gençlerbirliği’ni yenelim, gerisine sonra bakarız” mesajını verdi. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Süper Lig’de kalan 7 maça da final gözüyle bakan Galatasaray’ın, 2 hafta sonra evinde Başakşehir’le oynayacağı karşılaşma, şampiyonluk yarışının en önemli dönüm noktalarından biri olarak değerlendiriliyor. Ancak takımın teknik patronu Fatih Terim, bu maçın Florya’da şimdiden konuşulup tartışılmasına şiddetle karşı çıkıyor. Pazartesi günü Gençlerbirliği ile deplasmanda yapılacak mücadelede puan kaybedilmesi halinde, Başakşehir karşısına daha stresli çıkacaklarını düşünen deneyimli antrenör, takımdaki tüm motivasyonu Başkent’e yöneltmeye çalışıyor.

Zaten her maçımız final
Cim Bom’un özellikle dış saha maçlarında yaşadığı puan kayıplarını göz önünde bulunduran Terim, büyük maç fobisinden sonra, bu sıkıntının da geride bırakılması gerektiği görüşüne sahip. Dün gerçekleşen idmanda da bu düşüncelerini vurgulayan Fatih hocanın, “Başakşehir’i bir kenara bırakın. Zaten her maçımız final. Artık Gençlerbirliği maçına konsantre olmamız lazım” dediği öğrenildi.

Hücum hattı değişmiyor
Gençlerbirliği deplasmanında, Galatasaray’ın hücum hattında önemli bir değişiklik yapılmayacağı öğrenildi. Evindeki Trabzonspor maçına ileri uçta Gomis, arkasında Feghouli, Belhanda ve Rodrigues üçlüsüyle çıkan Sarı-Kırmızılılar, Başkent’te de aynı kurguyla sahada olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0