Fatih Terim'den vur emri!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ligin son dönemecinde Younes Belhanda'dan daha iyi verim almak istiyor. İmparator, Faslı yıldız ile bir görüşme yaptı ve kaleyi gördüğü anda vurmasını söyledi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Şampiyonluk yarışında son viraja giren Galatasaray'da Fatih Terim, Belhanda'dan daha iyi verim almak istiyor. Sneijder'den 10 numaralı formayı alan Faslı yıldız bu sezon 2 gol attı, 10 asist yaptı. Terim, ikinci yarının başında oynanan Kayseri, Osmanlı ve Sivas maçlarında Belhanda'yı yedek bırakarak kazandı.

Fatih Terim'in mesajını alan Faslı 10 numara, Ndiaye'siz yeni orta saha düzeninde 8 numaraya geçti ve savunmaya daha çok yardım etmeye başladı. İmparator, performans olarak daha fazlasını beklediği Belhanda'dan şut çekmesini istedi. Fatih Terim geçen hafta oyuncusu ile yaptığı özel görüşmede "Sende o yetenek var. Kaleyi gördüğün an vurmanı istiyorum. Sorumluluk al ve şutu düşün" dedi. Terim'in direktifini yerine getiren yıldız oyuncu, Trabzonspor derbisinde 2'si isabetli, 3 şut çekerek tehlikeler yarattı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0