Jason Denayer tam not aldı!

Galatasaray'da 40 gün sonra ilk 11'e dönen Jason Denayer, hafta sonu Başakşehir karşısında gecenin fark yaratan ismi oldu. Belçikalı stoper savunmada neredeyse kusursuz bir oyun ortaya koyarak teknik direktör Fatih Terim'den de tam not alıp, formayı kaptı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de kiralık olarak forma giyen Belçikalı futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Terim, Belçikalı stoperin sezon sonunda kalması için düğmeye bastı.

Denayer'in harika dönüşü kariyeri açısından da kırılma anı oldu. 2018 Dünya Kupası öncesi ülkesi Belçika'nın milli takım aday kadrosu için izlenirken, Manchester City'nin de takibinde bulunuyor. Bonservisi City'de olan 22 yaşındaki futbolcu, birçok Premier Lig ekibinin izleme ekipleri tarafından seyrediliyor. Hızı, pas oyunundaki etkinliği, birden fazla mevkide oynayabilmesi gibi faktörler de Denayer'in değerini artırıyor. 

TEKLİF İÇİN SEÇİM BEKLENECEK
Galatasaray'da 2. kiralık sezonunu geçiren Denayer'in bonservisinin alınması için kulüpteki seçim beklenecek. Ancak Fatih Hoca'nın Denayer'le görüşmelerinde kalmasını isteyeceğini iletti. Futbolcunun da kariyerini Galatasaray'da sürdürmek istediği belirtildi. Galatasaray, Denayer'i kiralarken İngilizler 8 milyon euro talep ettiği için anlaşmaya satın alma opsiyonu koyulmamıştı. Sarı-Kırmızılılar, Galatasaray’da kalmak isteyen genç yetenek için 3 milyon euroluk bir teklif sunacak. Elinde son derece geniş bir oyuncu havuzu bulunan Manchester City’nin bu teklifi kabul etmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0