Ömer Yalçınkaya: Kupayı müzemize getireceğiz!

Eurocup'ta tarihi bir final oynayan ve 3.kez Avrupa Kupası'nı müzesine götürmek isteyen Galatasaray kadın basketbol takımı final serisinin rövanş karşılaşması için bugün İtalya'nın Venezia şehrine hareket etti. Çarşamba günü oynanacak zorlu mücadele öncesinde 22 sayılık avantajı bulunan Galatasaray kadın basketbol takımında şube genel menajeri Ömer Yalçınkaya açıklamalarda bulundu.

Sabah koçu ilk gün gördüğümde "Nasılsın, final maçı için stres var mı" diye sordum. Hocamız da "Her şey yolunda" şeklinde cevap verdi, oldukça olgun davranmaya çalışıyor. Zaten koçumuz çok tecrübeli ama eminim ki içinde fırtınalar kopuyordur... Kupa için bir 40 dakika daha var. Her şeyi bir kenara bırakıp ilk düdüğü bekleyeceğiz. İlk düdükten itibaren de bütün enerjimizi sahaya koyacağız. Nisan’da kupayı almak istiyoruz. Çünkü bu kupa, mayıslara yol verecek. Mayıslar da bizimdir. 

Çok tecrübeli bir takımız. Bu tip maçları daha öncesinde yaşamış, kupalar kazanmış oyuncularımız var. Oyuncuların bu rahatlığı ise tecrübelerinden geliyor. Kupanın bir kulpunu yakaladık. Diğer kulpunu da alıp müzemize götüreceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0