Marina Maljkovic: Çok dikkatli olmamız gerekiyor!

Eurocup Women'da final serisinin ilk maçında 22 sayılık avantaj elde eden ve rövanş için bugün Venezia'ya hareket eden Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic yolculuk öncesi açıklamalarda bulundu. Takım olarak ilk maçtaki aynı ciddiyeti sahaya yansıtmaları gerektiğini belirten Sırp antrenör, zorlu mücadeleye iyi hazırlandıklarını belirtti. Maljkovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maç hakkında söylenecek her şeyi söyledik. Buradaki son antrenmanımızı yaptık. Maç henüz başlamadı. Dolayısıyla bu maç için kalplerimiz sıcak olmalı, heyecanlı olmalıyız… Ama aynı zamanda mental olarak biraz da rahat olmalıyız. Biz çok iyi hazırlandık ve yarını bekliyoruz. 

22 sayılık avantajımız var ama aynı avantaja yarı finalde Hatay da sahipti. Karşılaştırma yapmak istemiyorum ama Venezia takımı yıllardır beraber oynuyor. Takımın çekirdeği hep aynıydı. Bu tarz psikolojik bariyerleri aşabiliyorlar. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. 22 sayılık farkı tamamen unutmamız gerekiyor. İlk maçtaki aynı ciddiyeti bu maça taşıyabilirsek herhangi bir sorun yaşamayacağımızı umuyorum

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0