Müge Erdem: Geleneklerimize sadık kalarak, kazanacağız..

Kadın basketbol tarihinde 3.kez Avrupa Kupası finali oynayan ve serinin ilk maçında İtalyan ekibi Reyer Venezia karşısında 22 sayılık farkla sahadan ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımı, final serisinin rövanş mücadelesi için Venezia'ya hareket etti. Kalabalık bir kafileyle birlikte İtalya'nın yolunu tutan Galatasaray kadın basketbol takımında şube menajeri Müge Erdem yolculuk öncesinde açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta Çarşamba gününden sonra çok ciddi şekilde çalıştık. 22 sayılık farkın rahatlığı içinde değiliz. Aslanlar gibi mücadele edip kupayı alacağız. Kupayı çok istiyoruz. Zaten bugüne kadar da ne zaman final oynasak kazandık. Bu geleneklerimize sadık kalarak kupayla döneceğiz. Taraftarımız umuyorum ki deplasmanda da bizi yalnız bırakmayacaktır

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0