KBL | Adana ASKİ'yi mağlup ettik...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 24. hafta maçında Adana ASKİ'yi konuk etti. Takımımız, Allie Quigley'ın oynamadığı karşılaşmayı baştan sona önde götürdü ve 73-62 kazanmayı başardı. Sarayın Sultanları bu sonuçla  ligde üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.  

Sarayın Sultanları, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Olivia Epoupa, Işıl Alben, Tuğba Taşçı, Jelena Dubljevic, Ewelina Kobryn ilk beşiyle başladı. Kaptan Işıl Alben'in önderliğinde karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, ilk 5 dakikayı 14-9 önde geçti. Sarayın Sultanları ilk çeyreği 18-16 önde kapattı. İkinci çeyrekte çok iyi bir oyun ortaya koyan Cimbom, bu çeyrekte rakibine yalnızca 8 sayı attırdı. Galatasaray, Jelena Dubljevic'in etkili oyunuyla ilk yarıyı 39-24 önde kapattı. 

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan takımımız, rakibinin geri dönüş çabalarına izin vermedi. Oyunu istediği gibi götüren Cimbom, üçüncü çeyreği 59-46 önde geçti. Son çeyrekte de etkili oyununa devam eden Galatasaray, rakibine geri dönüş şansı vermedi ve karşılaşmayı 73-62 kazanmayı başardı. Bu sonuçla ligde üst üste üçüncü galibiyetini alan takımımız, ligdeki galibiyet sayısını da 10'a yükseltti.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz kaydettiği 21 sayıyla Jelena Dubljevic olurken, Petronyte 17, Işıl 13, Davis 6, Gizem 6, Epoupa 6, Tuğba 2 ve İrem Naz Topuz 2 sayıyla skora katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0