KBL | Ormanspor'u farklı mağlup ettik...

Galatasaray, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 26. ve son hafta karşılaşmasında OGM Ormanspor ile karşı karşıya geldi. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi takımımız 101-69 farklı bir skorla kazanmayı başardı. Sarayın Sultanları, bu sonuçla normal sezonu sekizinci sırada tamamladı ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Playoff’larına katılmaya hak kazandı.

Sarayın Sultanları maça Işıl Alben, Tuğba Taşçı, Allie Quigley, Jelena Dubljevic, Gintare Petronyte beşiyle başladı. Allie Quigley önderliğinde maça çok iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, daha ilk dakikalardan farkı açmaya başladı. Cimbom kusursuz bir oyun sergilediği ilk çeyreği 35-17 gibi farklı bir skorla önde kapattı. İkinci çeyreğe İrem Naz Topuz'un sayılarıyla başlayan Galatasaray, rakibinin geri dönüş çabalarına izin vermedi. Allie Quigley liderliğinde iyi oyununa devam eden Sarayın Sultanları, ilk yarıyı 53-35 önde kapattı. 

İkinci yarıya Jelena Dublijevic'in sayılarıyla başlayan Galatasaray, düşük tempoda devam eden karşılaşmada skor üstünlüğünü hep elinde tuttu. Petronyte'den bulduğu sayılarla farkı iyice açan Galatasaray, son çeyreğe 71-51 önde girdi. Karşılaşmanın son çeyreğinde rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Sarayın Sultanları, farkı iyice açtı. Marina Maljkovic'in rotasyonlu bir beşi tercih ettiği son çeyrekte Gizem ve Meltem'in sayılarıyla karşılaşmadan 101-69 galip ayrıldı. Bu sonuçla normal sezonu 8. sırada tamamlayan takımımız, Playoff'ta Yakın Doğu Üniversite'si ile eşleşti. 

OGM Ormanspor karşısında en skorer oyuncumuz kaydettiği 29 sayıyla Petronyte olurken bunun yanında 10 ribaund alarak double double yaptı. Quigley 26, Dubljevic 10, Gizem 8, Özge, İrem Naz ve Işıl 6 sayıyla galibiyette başrol oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0