Mariano fırtınası!

Son dönemde form grafiğini giderek yükselten Mariano, Başakşehir karşılaşmasının ardından Aytemiz Alanyaspor mücadelesine de damgasını vurdu. Dün akşamki galibiyette Tzavellas'ın kendi kalesine attığı golde ortayı açan isim olan Mariano, Sinan Gümüş'ün golünde de akıl dolu bir pasla asistini yapmıştı.

Geçen haftaki Başakşehir maçında sol ayağıyla takımına zaferi harika bir golle getiren ve 2-0’lık galibiyetin mimarı olan Brezilyalı sağ bek, bu kez de Sinan Gümüş’ün maçı kazandıran golünde asisti yapan isim oldu. Alanyaspor'un eşitliği sağladığı penaltı pozisyonda da yaptığı geri pas hatasıyla büyük bir pay sahibi olan Mariano hatasını telafi ettirdi ve galibiyeti getiren gole de katkı sağladı. Mariano dün akşamki performansının ardından Galatasaray'ın ligde attığı son 10 golün 6'sına direk etki etmiş oldu.

BAŞAKŞEHİR KADROSU ÇIKTI
Galatasaray, Süper Lig’deki en kritik maçlarından biri olan Alanyaspor deplasmanına Başakşehir mücadelesindeki kadrosuyla çıktı. Teknik direktör Fatih Terim, Türkiye Kupası yarı final rövanşında hayal kırıklığı yaratan takımın yarısından çoğunu oynatmadı ve ligde tekrar liderliği geri aldığı Türk Telekom Stadı’ndaki Başakşehir 11’ini sahaya sürdü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0