Mariano: Mükemmel bir gol oldu.

İstanbul Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray'da oyuncularımızdan Mariano, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ligde attığımız son 8 golün 4'ünde (1 gol - 3 asist) katkısı bulunan Brezilyalı oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

"Maçtan önce bu mücadelenin ne kadar önemli olduğunu, belki de sezonun finali olduğunu biliyorduk. Başakşehir'e karşı taraftarımızın önünde kazanmaktan başka şansımız yoktu. Bu maç bizim için anahtar bir maçtı. İyi oynayan, çok mücadele eden bir takı vardı. Taraftarlarımız da inanılmaz bir destek verdi... Onlarla bütünleştik ve mükemmel bir galibiyet aldık."

"Golde; top bana geldi içeri doğru dripling yaptım. Gomis de koşuyla önümü açtı. Sol ayağımla şansımı denemek istedim ve mükemmel bir gol oldu. Daha önce böyle bir golü kariyerimin başlangıcında Brazilya’da da atmıştım. Ama bu maç önemi ve gelişimi çok farklı oldu."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0