Ryan Donk: Mariano'nun golü bize inanılmaz bir güven verdi.

Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 90 dakika forma giyen Ryan Donk maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Mariano'nun attığı golün kendilerine güven verdiğini söyleyen Hollandalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Mariano'nun sol ayağı aslında iyi değil. Ama taraftarın önünde sol ayağıyla da gol atabileceğini gösterdi. Bize inanılmaz bir güven verdi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı."

"Maçtan önce hocamızın bize uyarıları oldu. Başakşehir’in ön tarafta hızlı oyuncuları olduğunu, kontrataklarda etkili olduğunu, rakip sahaya maçı yıkmamız gerektiğini söyledi. İlk yarıda bunu yaptık, tek eksik şey goldü. İkinci yarıda bulduğumuz golle daha güvenli oynamaya başladık. Burada taraftarlarımıza ve camiamıza vermek istediğimiz bir mesaj vardı. Bugün de bu güzel mesajı verdik. Şimdi önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0