Marina Maljkovic: Oyuncularıma güveniyorum

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 24. hafta maçında Galatasaray, Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırladığı Adana ASKİ’yi 73-62 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Marina Maljkovic açıklamalarda bulundu. Kazanmaya devam etmemizin güzel olduğunu belirten Marina Maljkovic’in açıklamaları şu şekilde..

KAZANMAYA DEVAM ETMEMİZ ÖNEMLİYDİ
Kazanmaya devam etmemiz güzeldi. Bize göre nispeten daha zayıf bir rakibe karşı oynadık ama kazanmaya devam etmemiz önemliydi. Şimdi zor bir döneme giriyoruz; hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacağız, geri dönüşünde EuroCup finallerinin ilk maçına çıkacağız. Hazırlık periyodunu bir gün daha uzatma açısından Fenerbahçe maçının Cumartesi gününe alınmasını istedik ama bunun için federasyondan onay alamadık. Ben bu kararı pek anlayamadım çünkü Türkiye’yi şu an için Avrupa basketbolunun finallerinde temsil eden tek takımız. Böyle bir şeyin yapılmamasına anlam veremedim. Ama oyuncularıma güveniyorum. Zorlu bir döneme girsek dahi bunun altından kalkabileceğimizi düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0