ÖZEL | Ege Arar: Play-offa katılmak istiyoruz.

Galatasaray Odeabank'ın genç oyuncusu Ege Arar, FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon kendi performansından memnun olmadığını belirten Ege, Oktay Mahmuti'nin taze kan olduğunu da belirtti. Ege Arar'ın açıklamaları şu şekilde... 

Giresun ve Tofaş mağlubiyetlerinin ardından yeniden play-off potasının dışında kaldık ve şu anda fark 2 galibiyet. Ligde son 6 maç kaldı. Neler söyleyeceksin bu konuyla ilgili play-offa kalabilecek miyiz? 
Tabi şu an 2 galibiyet fark var 8. ile aramızda ama çok değişken. Daha 6 maç var, hiçbir şey bitmiş değil. Biz şu anda daha çok Eskişehir Basket ile bu yönde rekabet halindeyiz. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp, play-offa girmeye çalışacağız. Play-offa girince de büyük ihtimalle Fenerbahçe ile eşleşeceğiz ve orada da elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Oktay Mahmuti'nin gelişi takımı ve seni nasıl etkiledi?
Koç ayırt edecek değilim ama tabii ki de takıma temiz kan oldu. Maalesef bazı sıkıntılarımız vardı, genel olarak. Bireysel olarak değil, hepimizin suçu vardı. Şimdi Oktay hoca ile en iyi şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz. Play-offa katılmak istiyoruz. 

Altyapıdan çıkarken daha çok 4 numara oynuyordun ancak bu sezon biraz da şartlar nedeniyle 5 numara oynamaya başladın bu bağlamda kendi gelişiminle alakalı neler söyleyeceksin?
Bana göre günümüzde basketbolda pozisyon yok. Sahada nasıl varolacağım önemli benim için. Ben performansımdan açıkcası çok memnun değilim. Bu sezon hem takım olarak hem bireysel olarak performansımdan tatmin olmadım. İnşallah bu sezonu en iyi şekilde kapatıp, seneye en iyi şekilde girmeye çalışacağım. 

Son olarak Galatasaray taraftarına vereceğin bir mesaj var mı? 
Bu sene belki sıkıntılarımız var ama bizi yine desteklemeye devam etsinler. Geçen sezonlarda da bazı sıkıntılar oldu böyle ama bu sene en iyi şekilde play-offa girmeye çalışacağız. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız, onlar da desteklerini esirgemesinler bizden. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0