ÖZEL | Göksenin Köksal: Amacımız play-offa en iyi şekilde girmek.

Takım kaptanımız Göksenin Köksal, FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Ligde kalan 6 maçı yenilgisiz tamamlamanın hedef olduğunu belirten Kaptan, takımdaki havanın iyi olduğunu da belirtti. Göksenin Köksal'ın açıklamaları şu şekilde...

Son 2 maçta alınan mağlubiyetlerle play-off potasının dışında kaldık ve farkta 2 galibiyete yükseldi. Kalan 6 maçta yeniden play-off potasına girebilir miyiz ve Uşak deplasmanı hakkında görüşlerin nedir?
Önümüzde 3 iç saha, 3 deplasman maçı var. Fikstürümüz kolay değil. Hafta sonu Uşak deplasmanına gideceğiz. Uşak'ta baktığımızda düşme potasında yer alan takım ve tehlikeli bir takım. Uşak deplasmanı da hiçbir zaman kolay olmadı. Oraya kazanmaya gideceğiz. Son 6 maçı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu maçları hiçbir yenilgi almadan da tamamlayabiliriz, hedefimiz de o. Yenilgisiz tamamladığımız taktirde matematiksel olarak 7. sıra dahil girebiliyoruz play-offa. Amacımız play-offa en iyi şekilde girmek.

Takım içindeki havayı biraz anlatabilir misin bize nasıl bir hava var şu anda takımda?
Son haftalarda takım olarak kötü oynamıyorduk, kazanıyorduk. Giresun deplasmanında kaybettik sonra burada Tofaş'a kaybettik. Seyircimize de çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir taraftarımız var bizi çok iyi desteklediler Tofaş maçında. Tofaş da baktığımızda ligde 2. sırada. Onlara son periyotta basit hatalarla kaybettik. Takımda herkes iyi durumda. Çok şükür sakatlık yok. İnşallah kalan 6 maçı en iyi şekilde geçip play-offa kalmak istiyoruz.

Son olarak klasik bir soru sorayım taraftara vereceğin bir mesaj var mı? 
Taraftarımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Onlar bizim sahadaki 6. adamımız hep bunu söylüyorum. Çok büyük bir taraftarımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar son 6 maçta. Onların desteğiyle play-offa gireceğiz inşallah. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0