ÖZEL | Erol Özmandıracı: En büyük hedefim dünyada ilk 10 arasına girmek!

Galatasaray'da hem basketbol şube sorumlusu hem de E-Spor şube yöneticisi olarak görev yapan Erol Özmandıracı kulübümüzün dijital branşı E-Spor'un geleceği hakkında sitemize özel açıklamalarda bulundu. League of Legends takımının yanı sıra Wolfteam ve FIFA takımlarımız hakkında da bilgiler veren Özmandıracı, en büyük hedefinin Galatasaray'ı dünyanın sayılı E-Spor takımlarından birisi haline getirmek olduğunu belirtti. Erol Özmandıracı'nın sitemize yaptığı özel açıklamalar şu şekilde..

FIFA VE WOLFTEAM TAKIMLARI
FIFA takımında şuanda 2 tane oyuncuyla el sıkıştık, bu hafta içerisinde onları da imza töreniyle açıklayacağız. Onlardan çok büyük beklentilerimiz var, uluslararası başarılar bekliyoruz. Bununla birlikte Wolfteam biliyorsunuz 3.haftasına girdi, bu hafta çok büyük bir maçımız var. Pazar günü inşallah kısmetse Fenerbahçe'yi yenip, futbolda oynayacağımız Başakşehir maçı öncesinde mutluluk yaşayacağız. Wolfteam takımımızın Pazar günü saat 17'de maçımız var, Wolfteam'in Facebook kanalından bu maç seyredilebilir.

LEAGUE OF LEGENDS: ŞAMPİYONLUK LİGİ
Gelecek hafta içerisinde League of Legends takımlarımız hakkında da açıklamalar yapacağız. Şuanda görüşmelerimiz çok yoğun geçiyor Riot Games ile ancak Yaz Mevsimi'ne katılmamız mümkün değil. Biz çok iyi bir takım kurarak Kış Mevsimi'nde mücadele edeceğiz. Galatasaray gibi bir takımın Yükselme Ligi'nde olmasını kabul edemiyorum, bizim gibi bir kulübün sadece Şampiyonlar Ligi'nde olması gerekiyor. Biz burada sadece Şampiyonluk Ligi'nde olmayı değil, Türkiye Şampiyonu olarak dünyaya açılmak istiyoruz. 

Benim kişisel olarak hedefim, 5 yıl içerisinde 13-30 yaş arasında dünyada bilinen ilk 10 kulüpten birisinin Galatasaray E-Spor takımının olması.. Galatasaray E-Spor markasını futbolun da önüne taşıyarak bu pazardan yararlanmak, bunun da futbol takımına getirilerini sağlamak istiyorum.
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN YAYINLANAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0