Alex Renfroe resmen ayrıldı!

Basketbol Süper Ligi'nde uzun yıllar sonra playoff'a katılma hakkı elde edemeyen ve hafta sonu Anadolu Efes karşısında sezonun son maçına çıkacak olan Galatasaray Odeabank'ta takımdan ayrılan ilk isim belli oldu. Galatasaray'da sezon başı takıma katılan Alex Renfroe takımdan ayrıldı.

Bu sezon oldukça başarısız bir sezon geçiren Galatasaray Odeabank'ta Bosna Hersek pasaportu da bulunan Amerika doğumlu Alex Renfoe resmen takımdan ayrıldı. İtalya ligi ekiplerinden Sidigas Avellino, tecrübeli guardı playofflar öncesinde kadrosuna kattı. Alex Renfroe'nin menajeri Misko Raznatovic, attığı tweet ile transferi duyurdu. 

Bu sezon Galatasaray Odeabank formasıyla 45 resmi maça çıkan Alex Renfroe, 9.3 sayı – 4.6 asist ve 3.3 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0