Galatasaray'dan Przemyslaw Frankowski harekatı!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da gündeme Przemyslaw Frankowski ismi geldi. Galatasaray'ın Polonya ekiplerinden Jagiellonia takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala Polonya basını Galatasaray hakkında gündem yaratacak bir iddia ortaya attı. Przeglad Sportowy adlı internet sitesinde yer alan haberde Sarı Kırmızılılar'ın Jagiellonia forması giyen Przemyslaw Frankowski'yle ilgilendiği öne sürüldü. Sitenin edindiği bilgilere göre Galatasaray'ın gözlemcileri oyuncuyu izlemek için Jagiellonia'nın dün deplasmanda 2-0 kazandığı Lech Poznan maçına da gitti. Frankowski ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şu anda beni kimin izlediğini bilmiyorum. Bunlar daha sonra konuşulacak şeyler." sözlerini kullandı. 

Sağ kanatta oynayan 23 yaşındaki Frankowski'nin takımıyla olan sözleşmesi 2020 yazında sona eriyor. Bu sezon 29 maçta 4 gol atan Polonyalı futbolcu, 4 de asist kaydetti. Polonya'nın Dünya Kupası kadrosunda da yer alan Frankowski, 4 yıldır Jagiellonia forması giyiyor.
(Fanatik)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0