Avrupa'dan 5 takım Rodrigues'in peşinde

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Garry Rodrigues'e, Avrupa'nın dev kulüpleri talip oluyor. Başarılı futbolcuyu İspanya'dan Celta Vigo ve Real Betis, İngiltere’den Newcastle United ile Everton, Almanya’dan da Schalke 04 takibe aldı.

Star gazetesinin haberine göre; Garry Rodrigues, Galatasaray’ın yükselen değeri oldu. 2 sezondur Sarı-Kırmızılı formayı giyen Yeşil Burun Adalı futbolcu en iyi dönemini Fatih Terim ile birlikte geçiriyor. Geçen sezon devre arasında Riekerink döneminde gelen Rodrigues 16 maçta forma giyerken, 1 gol atmış ve 1 asist yapmıştı. Bu sezona ise Tudor’la başlayan 27 yaşındaki oyuncu 1 gol atıp, 3 asist yaptı.

GALATASARAY’DA İLK KEZ DUBLE YAPTI
Sarı-Kırmızılı camiada performansı sorgulanmaya başlayan Rodrigues, teknik direktörlük görevine Fatih Terim’in gelmesinden sonra bambaşka bir kimliğe büründü. Daha etkili futbol oynamaya başlayan ve bunu skora da yansıtan yıldız futbolcu, Terim yönetiminde 16 maça da ilk 11’de başladı. Bu dönemde fileleri 8 kez havalandıran Rodrigues, 5 kez de asist yaparken, ilk kez Sarı-Kırmızılı forma altında Akhisar maçında duble yaptı.

BEŞ TAKIMIN YAKIN TAKİBİNDE
Rodrigues’in performansındaki bu yükseliş, birçok Avrupa takımının da dikkatini çekti. İspanya Ligi’nde Celta vigo ve Real Betis, İngiltere’den Newcastle United ile Everton, Almanya’dan da Schalke 04’ün Sarı-Kırmızılı oyuncuyu takibe aldığı ve sezon sonunda transfer için girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Galatasaray’ın ilk planda 15 milyon euro değer biçtiği Rodrigues’in fiyatının 20 milyon eurolara yaklaştığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0