Bennacer için ilk temas!

Galatasaray'da seçim gündeminin geride kalmasının ardından UEFA'dan gelen iyi haberler sonrası sarı-kırmızılı teknik heyet gözünü yeni sezona dikti. Fatih Terim ve kurmayları yaptığı yeni sezon toplantısının ardından transfer hedefleri belirlendi. İmparator'un talebi doğrultusunda Empoli takımının genç orta saha oyuncusu Ismael Bennacer için görüşmeler başladı. 

Empoli şehrinin yer aldığı bölgede yayın yapan Il Tirreno isimli yerel gazetede yer alan habere göre, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in bir kaç kez izlettiği Cezayirli orta saha oyuncusu İsmael Bennacer için resmi teklif yapıldığı yazıldı. Empoli yerel medyası Galatasaray'ın masada 2 milyon euro'dan 3 milyon euro'ya çıkmasının Empoli yöneticileri tarafından yeterli bulunmadığı ancak genç oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe giderek Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesinin ise Empoli'nin önündeki en büyük engel olduğunun altı çizildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0