Nagatomo için yeni formül..

Devre arasında Inter'den kiralanan ve gösterdiği performansla şampiyonluğun mimarları arasında önemli bir yere sahip olan Japon savunmacı Yuto Nagatomo için Galatasaray yönetimi harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in takımda kalması yönünde rapor verdiği tecrübeli oyuncunun bonservisi için İtalyan ekibi 3 milyon euro istedi ancak Galatasaray yönetimi bambaşka bir formülü devreye soktu..

Vatan gazetesinin haberine göre; Inter ile kontratının son sezonuna giren Yuto Nagatomo için Galatasaray, nabız yoklamaya başladı. Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan İtalyan devi Japon oyuncu için 3 milyon euro isterken Galatasaray'ın bu rakamı vermek aklının ucundan bile geçmiyor. 31 yaşındaki sol bek için sarı-kırmızılılar, daha önce Juventus'la Melo için yaptığı pazarlık formülünü devreye sokmaya hazırlanıyor.

İtalyan ekibinin bu sezon Şampiyonlar Ligi bileti almasının ardından Melo'nun kontratı nedeniyle Galatasaray'a ödemesi gereken 500 bin euroluk bir bedel bulunuyor. Bu rakamı da bonservis için kullanmak isteyen Galatasaray, bu sezonki bonuslar hariç 700 bin euro olan kiralama bedeli ile Inter'in karşısına çıkacak. Melo'dan doğan 500 bin euroluk alacak ve 200 bin euro önerilip Inter'in kararı beklenecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0