Fatih Terim'den şampiyonluk motivasyonu!

Akhisar deplasmanında şampiyonluk için kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımla bir toplantı yaptı. İmparator takımı ''Kazanalım, rakiplerimizin umudunu bitirelim” sözleriyle motive etti. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Ligde bitime 3 hafta kala Galatasaray için en kritik viraj, pazar günkü Akhisar deplasmanı. Zirve yarışındaki Başakşehir ile Fenerbahçe ve hatta Beşiktaş Sarı- Kırmızılılar’ın bu hafta takılmasını umut ediyor, teknik direktör Fatih Terim de rakipler üzerinden oyuncularını motive ediyor.

İmparator’un takımla yaptığı toplantılarda, “Bu hafta herkes takılmamızı bekliyor. Kazanalım, rakiplerimizin umudunu iyice bitirelim. Biz Akhisar engelini aştıktan sonra kalan 180 dakikada rakiplerin şampiyonluğa olan inancı iyice azalacaktır. Her şey bizim elimizde” dediği öğrenildi. Evinde çıktığı 16 lig maçında 15 galibiyet ve 1 beraberlik alarak müthiş bir seri yakalayan Galatasaray, ligdeki 7 mağlubiyetini ise deplasmanda yaşadı.

‘Sakın stres yapmayın’ 
Son Alanya deplasmanında 2-0 öne geçip skoru 2-2 olmasına engel olamayan Sarı-Kırmızılılar, çok zorlansa da 3-2 kazanmıştı. Terim, Akhisar karşısında 90 dakika oyun disiplinden kopulmamasını isterken, “Önde baskı kurup, kendi oyunumuzu oynayacağız. Ancak gol gecikirse stres yapmayın. Sabırlı olun” sözleriyle taktiği verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0