Galatasaray'a iki müjdeli haber!

Galatasaray'a Akhisar deplasmanı öncesinde 2 müjdeli haber geldi. Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mariano beklenen tarihten erken dönecek, ayak bileğinde burkulmaya bağlı ödem oluşan Donk ise Akhisar deplasmanında görev alabilecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Ayak bileğinde burkulmaya bağlı ödem oluşan Ryan Donk, kendini zorlamaya devam ediyor. Akhisar deplasmanında mutlaka oynamak istediğini teknik heyete söyleyen Hollandalı futbolcu, dünkü antrenmanın bir bölümünde takımla çalışmalara katıldı. Her geçen gün kendini daha iyi hisseden Donk, bir aksilik yaşanmazsa yarın ilk 11’deki yerini alacak.

Mariano’dan da güzel haber
Beşiktaş derbisinde kasığından sakatlanan Mariano, beklenenden çabuk dönüyor. Ağrıları nedeniyle Akhisar deplasmanında yer almayacak Brezilyalı sağ bekin, 33. haftadaki Yeni Malatya maçını da kaçıracağı söyleniyordu. Ancak düz koşulara başlayan Mariano’nun, Ali Sami Yen2de oynanacak olan Yeni Malatyaspor mücadelesinde formasına kavuşacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0