Mustafa Cengiz: Biz hep buradaydık, yine varız!

Yarın yapılacak kongre öncesi seçim çalışmalarını sürdüren başkan Mustafa Cengiz, dün akşam Zorlu Center'da bulunan Raffles Otel'de üyelerle bir araya gelerek, yeni listesini tanıttı. Ocak ayında yapılan olağanüstü seçimlerde Dursun Özbek'in karşısına çıkan ve seçimi kazanan Mustafa Cengiz, "Biz Galatasaray için hep vardık. Yine varız!" sloganıyla düzenlenen organizasyonda önemli açıklamalar yaptı. 

Mustafa Cengiz ilk olarak kazanılan şampiyonluktan dolayı başta Fatih Terim olmak üzere tüm futbolcuları, teknik heyeti, idarecileri ve büyük pay sahibi olan taraftarları kutlarken, seçim öncesinde üyelere de bilgilendirmelerde bulundu. Ocak ayında göreve geldikten sonra gerçekleştirdikleri hamleleri üyelere anlatan Mustafa Cengiz açıklamaları sırasında "Yönetim olarak 4 aylık süreçte başarılı bir performans ortaya koyduk. Sizlerin teveccühü ve desteğiyle, az zamanda çok işler yaptık... Dünya kadar iş çıkardık. Bu 4 ay boyunca arkadaşlarımla birlikte uzun bir yürüyüşün etkin adımlarını attık. Neredeyse nefes almadan koşturduk. Galatasaray için değerdi. Bizler şanslı olarak bu kulübün üyeleriyiz ama harçlığını, cebindeki son parasını vererek tribüne gelen taraftardan kendimizi farklı görmedik. Biz yönetimi, onların emaneti olarak taşıyoruz. Allah utandırmadı ve şampiyonluk ipini göğüsledik. Sizlerden o gücü görmeseydik, inan edin hiçbirini başaramazdık. İstikrar ve başarı bize nasip oldu. Asla şımarmayacağız. Taraftarımız da haklı olarak istikrar ve huzur istiyor. Bazıları boş konuşuyor. Edepli edebinden susar. Bizim suskunluğumuz, asla haksız olduğumuzdan değil. 360 milyon lira hasılat elde ettik." ifadelerini kullandı.

Listesindeki yönetici arkadaşlarını da tanıtan Mustafa Cengiz, toplu fotoğrafa Sicil ve Disiplin Kurulları'nı da dahil etti. Seçimde gri renk pusula ile yarışacak olan mevcut başkan Mustafa Cengiz'in ekibi şöyle: Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan, İlber Aydemir, Metin Karakaya, Banu Vahapoğlu Akgün, Erol Özmandıracı, Özgür Savaş Özüdoğru.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0