Garry Rodrigues için bir kulüp daha!

Fatih Terim yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da sezonun flaş ismi Garry Rodrigues için transfer haberleri kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. Süper Lig'de bu sezon 9 gol - 11 asist gibi önemli bir performansa imza atan 27 yaşındaki Rodrigues, gösterdiği performansla bir çok kulübün dikkatini çekmeyi başarırken, son iddia İspanya'dan geldi. 

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncuya talip son takım Real Betis oldu. La Liga'da sezonu 6.sırada tamamlayan ve gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Quique Setien'in transfer listesinin ilk sırasında yer alan Rodrigues'in transferi pek kolay olmayacak. Teknik direktör Setien'in kadrosunda mutlaka görmek istediği oyuncu için Schalke 04, Newcastle United ve Celta Vigo gibi takımlardan daha tatminkar bir ücret ödemeleri gerektiği haberde yazılan detaylar arasında..

Real Betis teknik direktörü Setien'in transfer hedefleri arasında yer alan Rodrigues'in daha önce İspanya tecrübesinin olması da yeşil-beyazlı yöneticilerin transfere sıcak bakmasını sağlıyor. 2013-2015 yılları arasında La Liga takımlarından Elche ile iki sezon geçiren Rodrigues, çıktığı 41 karşılaşmada 3 gol - 3 asistlik performansa imza atmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0