Nihan Güneyligil: Çok istemek yetmiyormuş demek ki.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Menajeri Nihan Güneyligil, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Gelecek sezon için yapılan transferlerin 10 gün içinde açıklanacağını söyleyen Nihan Güneyligil, Charlotte Leys'in takıma geri döndüğünü de söyledi. Nihan Güneyligil'in açıklamaları şu şekilde... 

ÇOK İSTEMEK YETMİYORMUŞ DEMEK Kİ 
Çok büyük emekler verdik. Bütün oyuncular, teknik ekip ve yöneticiler. Gerçekten hiç beklemediğimiz bir yenilgiyle kendimizi 3.-4.’lük maçında bulduk. Kendimizden çok emindik. Her şey hazırdı. Bir gece önceki antrenman çok güzeldi. Olmayınca olmuyor. Belki 50 defa Alba Blaj takımı ile maç yapsak 2 kez falan yenilirdik. 4’lü Final oynamak çok kolay iş değildir. Tecrübeyle sabit. Kupayı birkaç defa yakalamış bir sporcuyum. Duygular yeteneklerimizin önüne geçiyor. O ayarı yakaladığımızda final oyuncu oluyorsunuz. Kırılma noktalarında biraz duygular ve heyecan yeteneklerin önüne geçti. Hepsini çok seviyorum, hiçbirini birbirinden ayırmıyorum. Çok istediklerini kendim kadar biliyorum. Çok istemek yetmiyormuş demek ki. Acı bir tecrübe oldu. Ben bütün ekiple gurur duyuyorum. Gücümün yettiği kadar da arkalarında duracağım.

HAYAT DEVAM EDİYOR
Transfer döneminin büyük bir sebep olduğundan eminim. Gerçek profesyoneller bu tarz şeyleri sahneye çıkarken kapının arkasında bırakırlar. Profesyonel olmaya adaysanız eğer bazen sahneye cebinizdeki ağırlıkla beraber çıkıyorsunuz bu da sizi yoruyor. Onlara ciddi bir ders olsun istiyorum. Hayat her zaman güllük gülistanlık değil. Yaşattıkları şeyin doğru olmadığını görsünler istiyorum. Seda ve Neslihan’ın kariyerlerinin son turnuvasıydı. Hepsi çok üzgündü. Kürsü göreceğiz, gümüş ya da altın alırız diye düşünüyordum. Onlar adına da üzgünüm ama hayat devam ediyor.

TRANSFERLERİ 10 GÜN İÇERİSİNDE AÇIKLAYACAĞIZ
Galatasaray formasına, armasına ve kulübümüzün tarihine yakışır bir ekip kurmak için düğmeye bastık. Artık sonuna geldik. Kağıt üzerinde takımı tamamladık. Bir hafta, 10 gün içerisinde ekipleri hızlı bir şekilde açıklamaya başlayacağız.

LEYS TAKIMA GERİ DÖNDÜ
Charlotte Leys, sporcu karakteri ve teknik anlamda yeterliliği konusunda Ataman hocamızdan hep tam not almıştı. Leys ile ben iki sene beraber oynadım. Geri dönüşü hayırlı uğurlu olsun. Her şey güzel olacak. Sabırla beklesinler. Birkaç gün içerisinde haberleri vereceğiz. Ayrılan arkadaşlarımız var onlara da önümüzdeki hafta teşekkür edeceğiz. Onların transferleri resmiyete kavuşsun. Ekibimiz biraz çehre değiştirecek. Giden arkadaşlarımın yolu açık olsun. Gelecek olanlara da şimdiden hoş geldiler diyorum.

OĞLUMUZ EYLÜL SONUNDA DOĞACAK
Sağlığım yerimde. Oğlumuzun da keyfi ve sağlığı yerinde. Beşinci ayımız doluyor. Bambaşka bir heyecanım var. Üzüntüden ve hazmedememekten ağladığım zamanlar oldu. İnşallah her şey yolunda giderse Eylül sonunda kucağımıza alacağız. Allah isteyen, dileyen herkese versin. Heyecanla bekliyoruz onu. Daha tam adapte olamadık. O yoğun tempoda ona yoğunlaşamadık. Transfer dönemi sonrası tatil yapıp dinlenmek istiyorum. Yaklaşık 2 ay kadar Bükreş’e yoğun bir şekilde hazırlandık. Sene boyunca bizi yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Günden güne artıyor, iyi günde de kötü günde de yanımızdalar. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Seneye kaldığımız yerden başarılarla devam etmeyi diliyorum. Bizimle yolunu ayıran arkadaşlarıma da bol şans diliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0