ÖZEL | Neslihan Demir: İlk maç çok çok önemli bizim için

5-6 Mayıs tarihlerinde Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenecek CEV Şampiyonlar Ligi Final Four’unda mücadele edecek olan Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Taç Spor Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bu organizasyonda takım kaptanımız Neslihan Demir, FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. İlk maçın çok önemli olduğunu belirten Neslihan Demir'in açıklamaları şu şekilde..

Kaptan, Final Four'a kaldığımız Novarra maçında 38 sayı gibi muhteşem bir performans göstermiştin. Final Four'da ev sahibi takım ile karşılaşacağız bu maçta da benzer bir performans bekleyebilir miyiz? 
İnşallah olur. Bu şu an söylemek için çok erken belki ama inşallah olur. Sonuçta kazanmak önemli. Nasıl kazandığımız hiç önemli değil. Ben hiç sayı atmasam da olur. Sıfır sayı ile maçı bitireyim ama o maçı kazanalım. Tabii ben elimden geleni yapacağım. 

Seninle ilgili geçtiğimiz aylarda yaşın üzerinden eleştiriler vardı. Buna o dönem cevap vermemiştin ama bugün cevap vermek ister misin? 
Yok yani biz sporcuların bu tarz şeylere en azından ben kendi adıma pek cevap verme taraftarı değilim bu tarz konulara. Biz oyunumuzla konuşmak zorundayız. Çünkü herkese bir cevap vermeye kalkarsanız olmaz yani. Herkesin kendince bir fikri var bunu belirtiyor, ne güzel. Ben de sahada kendi fikrimi belirtiyorum. Örtüşmediği noktalar olabilir. 

Emekli olacağını açıklamıştın. Emekli olduktan sonra Nihan Güneyligil gibi takımda yönetici pozisyonunda görebilir miyiz? 
Yani bilmiyorum daha böyle bir şeye karar vermedim. Ne yapacağımı tam olarak ben de bilmiyorum ama bu takımda görevli olmasam bile ben arkadaşlarımı zaten yalnız bırakmam, sık sık ziyaret ederim. Çünkü sevdiğim arkadaşlarım burada oynuyor, sevdiğim arkadaşlarım yöneticilik yapıyor burada. Ben bol bol onlara baklava, börek getiririm. Bol bol ziyaret ederim, görev almama gerek yok.

Final Four'da ev sahibi ile karşılaşacağız ve zor da bir maç bizi bekliyor. Karşılaşma ilgili söylemek istediklerin neler?
İlk maç hep çok zordur zaten yani rakip kim olursa olsun. Hiçbir karşılaşma da oynamadan kazanılmaz. O yüzden çok çok önemli bir maç bizim için. Varımızı, yoğumuzu orada ortaya koymamız gerekiyor. O maçı aldıktan sonra finali zaten oynarız. O maç çok önemli. 

Son olarak kulüp taraftarı Bükreş'e götürmek için bir organizasyon yaptı. Senin taraftara vereceğin bir mesaj var mı?
Onlarsız olmuyor. Hakikaten ben bu kadar destek olan, yensek de yenilsek de destek olan bir taraftarla daha önce oynamamıştım. Bu sene böyle bir şans elde ettim. Onlara şimdiden gelseler de gelmeseler de çok teşekkür ediyorum ama biliyorum ki bizi de yalnız bırakmazlar orada. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0