ÖZEL | Okan Böke: Kazanacağız ve finale çıkacağız.

5-6 Mayıs tarihlerinde Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenecek CEV Şampiyonlar Ligi Final Four’unda mücadele edecek olan Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Taç Spor Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bu organizasyonda  Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve Voleyboldan Sorumlu Yönetici Okan Böke, FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Gelecek sezonun kadrosunun kurulduğunu açıklayan Okan Böke'nin açıklamaları şu şekilde...

Final Four'a Galatasaray taraftarını götürmek için bir organizasyon başlattınız ve geçtiğimiz günlerde attığını tweette sadece 2 kişinin başvurduğunu söylemiştiniz. Bugün gelinen noktada başvuru sayısı arttı mı?
Valla onu seyahat acentası biliyor. Ben son durumu bilmiyorum. Bizim sponsorumuz Türk Hava Yolları, tekrardan teşekkür ediyorum. Buradan gitmek zor olabilir turla çünkü tur ayın 3'ünden 6'sına kadar. İnsanları o zorluyor olabilir ama ben günü birlik 2 maça gelecek insanların çok olduğunu düşünüyorum. Benim Galatasaray taraftarına ümidim bitmez. Biz orada yalnız oynamayacağız, biz orada yalnız olmayacağız. ultrAslan Avrupa olsun, Avrupa'daki Galatasaray taraftarları olsun yanımızda olacaklardır. Benim bir arkadaşım var Fenerbahçeli ancak o da gelip Galatasaray'ı destekleyeceğini söyledi. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Bunu hakediyor bu kızlar. 

Dediğim gibi başvuru sayısındaki son durumu bilmiyorum. O açıklamayı yapma sebebim biraz sitemdi. Üzüldüğüm için böyle bir şey yaptım. 

Final Four'da rakibimiz evsahibi takım olacak. Siz nasıl bir maç bekliyorsunuz?
İnşallah yeneceğiz. Ben işin teknik boyutuna girmeyeceğim çünkü çok anladığım bir şey değil. Onu hocamız ve ekibi gayet iyi analiz etmiştir. Onların işi. Kazanmaktan başka çare yok. Kazanacağız ve finale çıkacağız. Sonra kupaya bir maç kalacak.

Mali konulara gelecek olursak. Göreve gelmenizin ardından neredeyse her takımımızın maaşlarını alamadığını, geç aldığını öğrenmiştik. Şu anki durum nedir voleybol takımlarında zamanında alabiliyorlar mı maaşlarını yoksa gecikmeli şekilde mi ödeme yapılıyor? 
Biz hala eskiyi kovalıyoruz, eskiden gecikmeleri ödüyoruz. Bizim günü gününe bunu getirmemiz biraz zor şu aşamada ama burada büyük bir özveri var. Bu çocukların hiçbir tanesinden ''Benim maaşım nerede, eksik yattı, geç yattı'' gibi tek kelime duymadım. Ne bayan voleybol takımımızdan, ne erkek voleybol takımımızdan. Bunlar gerçekten çok özverili çocuklar. Akıllarında voleybol oynamaktan başka bir şey yok. O yüzden de zaten başarı geliyor. Biz tabii ki Galatasaray'ın verdiği bütün sözlerini yerine getireceğiz. 

Gelecek sezon bütçede küçülmeye gideceğimizi söylemiştiniz. Çalışmalar başladı mı?
Çalışmalar bitti. Bizim sezon herkesin ki gibi değil, milletin sezonu 3 ay önce bitti. Bizde başarı var, 3 ay fazla oynuyoruz. Varolan bir takımda da gelecek sezon o var, sen yoksun, senin yerine bunu aldık diyemeyiz haliyle. Onun için biz sezonun sonunu bekliyoruz. Kupamızı alalım, gelelim açıklamaların hepsini yapacağız. Gelecek sezon için iyi de bir takım oluşuyor.

26 Mayıs'ta bir seçim var. Geçtiğimiz günlerde Burak Elmas ile ilgili Dursun Özbek ile görüştüğü yönünde haberler çıktı.Sizde de böyle bir durum var mı yoksa Mustafa Cengiz yönetiminde devam mı edeceksiniz?
Ben bu tür şeylere kimsenin ağzından duymadan inanmıyorum. Burak benim kardeşim gibi. O benim okuldan da çok ufağım. Şu anda Mustafa Başkan'da bir liste yok. Ben var mıyım, yok muyum bilmiyorum. Şu anda gerçekten önemli olan şu sportif başarıları bir yakalayalım, seçim 2. planda. 

Son olarak takım kaptanımız Neslihan Demir, voleybolu bırakacağını açıkladı. Nihan Güneyligil'de olduğu gibi Neslihan da takımda yönetici pozisyonda görev alabilir mi?
Keşke. Gönül ister tabii ki ama Neslihan dinlenecek diye biliyorum. Neslihan bizim kaptanımız, canım ciğerimiz. Ona Galatasaray'ın kapıları ben olduğum sürece ardına kadar açık. O isterse ona ben görev bile yaratırım çünkü öyle bir değeri kaybetmemek lazım. Gelmiş geçmiş en iyi Türk kadın voleybolcu daha ötesi yok. Ne mutlu bize Galatasaray'da bırakıyor.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0