Rodrigues için istenen para belirlendi

Galatasaray'ın her geçen hafta formu daha da yükselen yıldızı Garry Rodrigues için Avrupa kulüplerin Sarı Kırmızılı takımın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray, yıllar sonra bir transfer operasyonunda turnayı gözünden vurdu. Geçen sezon Bruma sözleşmesini uzatmaya yanaşmayınca ara transfer döneminde Garry Rodrigues, PAOK'tan kadroya dahil edilmişti. Geçen sezonu 11 gol ve 6 asistle tamamlayan Bruma'nın istatistiğini halefi Rodrigues, 32 haftada yakaladı. 9 gol-8 asistle skora Bruma gibi 17 kez katkı yaptı.

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO
İngiltere'den Newcastle, Fransa'dan Lyon ve Almanya'dan Schalke'nin scoutlarını göndererek, canlı izlettiği Rodrigues için Galatasaray sezon sonunda 'Bruma tarifesi' uygulayacak ve 15 milyon Euro bonservis bedeli talep edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0